CONSULTANŢĂ

Consultanta mobilier

Echipa noastră de specialişti vă oferă sprijinul în realizarea mobilierului dorit. Consultanţa specializată nu se rezumă doar la sfaturile profesioniste ale membrilor echipei, ci şi la design-ul conform indicaţiilor dumneavoastră, adaptate la spaţiul pe care-l aveţi la dispoziţie.

 

Pentru armonizarea şi mobilarea eficientă a spaţiului pe care-l puneţi la dispozi citeste mai mult

PROFESIONALISM

Gamă largă de accesorii, finisaje şi materiale pentru orice tip de mobila

Pentru a vă oferi cele mai potrivite variante sau pentru a vă îndeplini cele mai îndrăzneţe idei legate de spaţiul pe care-l doriţi mobilat, măsurătorile vor fi luate la faţa locului, proiectul vă va fi prezentat în toate stadiile de execuţie, iar deciziile vor fi luate împreună.


În funcţie de bugetul investit, vă punem la dispoziţie o gamă largă de accesorii, finisaje şi m citeste mai mult

PROMPTITUDINE

Executie , livrare si montare  mobilier

Durata maximă de execuţie a mobilierului este de 10-20 de zile, în funcţie de complexitatea acestuia. Data la care se vor face livrarea şi montarea mobilierului se stabileşte la semnarea contractului.

 

Transportul şi montarea mobilierului sunt incluse în preţ pentru Bucureşti şi cartierele mărginaşe, deplasările în afara localităţii urmând se se citeste mai mult

GARANŢIE

Garantie mobilier

Recunoaştera muncii noastre este scopul final al activităţii prestate. În acest sens, echipa nu va părăsi locul de muncă decât în momentul în care dumneavoastră vă veţi declara satisfăcuţi pe deplin. Deşi produsele pe care le realizăm sunt create la înalte standarde calitative, vă oferim la toate produsele o garanţie care vă protejează împotriva oricărui viciu de fabricaţie.

citeste mai mult